despre noi Megagroup

Despre noi

Numele nostru este Mega Group SA  si de 10 ani suntem alaturi de voi, clientii nostri, cei datorita carora am devenit ceea ce suntem astazi: concesionar Peugeot pentru judetele Timis si Caras Severin  si service auto pentru orice marca.

Suntem reprezentantii unei marci de renume: PEUGEOT, care si-a castigat o buna reputatie pe piata auto mondiala datorita calitatii produselor, seriozitatii, stilului si serviciilor oferite clientilor.

Ne-am format, de-a lungul timpului, o echipa tanara, dinamica, pregatita sa va ofere sprijin si consultanta in gasirea celor mai bune solutii: atat la achizitionarea unui autovehicul, cat si ulterior, pe partea de servisare.

Investim in continuare in aceasta directie, intreaga echipa fiind intr-o permanenta instruire (in Romania sau in Croatia, la centrul regional de instruire al Peugeot).

Si pentru ca stim bine ca o servire prompta si rapida a clientilor , care sa-i satisfaca intotdeauna din punct de vedere calitativ, presupune functionarea  dupa reguli si proceduri clare, in luna aprilie 2006 am obtinut Certificarea ISO 9001 pentru Compania noastra.

Am construit langa Timisoara, in Ghiroda Calea Lugojului nr 28 un sediu nou, modern, bine dotat, care respecta intru totul standardele impuse de marca Peugeot. Este un spatiu creat special pentru a satisface dorintele si asteptarile clientilor nostri. Cei care ne-au trecut pragul  cu siguranta au simtit caldura si ospitalitatea showroomului nostru, iar cei care nu au facut-o, sunt asteptati sa se alature marii familii Peugeot!

In concesiunea noastra va oferim ocazia de a admira, testa si achizitiona o gama diversificata de autoturisme si autoutilitare, care acopera toate segmentele, intr-o gama de motorizari si dotari pentru toate gusturile.

La Mega Group , beneficiati de un pachet de servicii post-vanzare complete, la standarde occidentale, unic in Timisoara: service mecanica si caroserie pentru orice marca de autovehicule, departament piese de schimb si accesorii, linie pentru inspectie tehnica ITP, cosmetica auto si vulcanizare, centru de constatre daune, servicii de tractari auto.

Suntem mandri ca reprezentam marca PEUGEOT, o marca ce si-a castigat un nume si un loc de frunte intre diversii producatori de automobile existenti pe piata. De ce? Pentru ca leii creati de catre Peugeot sunt eleganti si rafinati, ofera confort, siguranta si fiabilitate, au o atitudine care ii scoate din multime, pe ei si pe posesorii lor. Fara ei si mai ales fara posesorii lor, actuali si viitori, nici Universul Peugeot din Timisoara nu ar fi putut exista!

Vino si tu in Universul Peugeot!

Informaţii de contact

0256 303 000

Calea Lugojului, Nr. 28, Ghiroda

Detalii contact