Casa Leilor

Casa Leilor

Bine ati venit in casa pe care cu drag ne place sa o numim « Casa Leilor ». Va veti intreba probabil ce inseamna « Casa Leilor » ...

Inseamna un spatiu minunat de care suntem foarte mandri. Un univers modern si primitor in cadrul caruia suntem convinsi ca fiecare din clientii nostri se va simti foarte bine. Si de acest lucru speram ca va veti convinge si dumneavoastra.
Pentru ca fiecare particica din aceasta cladire a fost gandita pentru client.

Si pentru a veni in sprijinul acestor afirmatii, permiteti-ne sa va prezentam « Casa Leilor » putin mai detaliat:

Intrand prin portalul dominat de semnul marcii, va intampina un show room spatios si luminos. Primul lucru pe care il veti intalni este punctul de primire clienti si steagul PEUGEOT.

In show room veti fi primit de unul dintre consultantii de vanzari, care va vor consilia sa va alegeti exact masina dorita. Si veti avea de unde alege, pentru ca in permanenta in show room avem expusa o varietate de modele Peugeot. Iar in parcare asteapta intotdeauna sa fie incercata flota noastra de test drive. Acesta este Departamentul vanzari auto.

Momentul intalnirii cu leul ales, un moment deosebit pentru fiecare client, se desfasoara intr-un spatiu special dedicat. Sampania este prezenta intotdeauna in astfel de momente festive. Iar departamentul care vegheaza ca fiecare client sa fie pe deplin multumit in aceste clipe este Departamentul Logistica - Livrari.

Urmeaza o vizita la urmatorul departament : Departamentul Piese de schimb si accesorii.  Veti putea alege, pentru autovehiculul tocmai dobandit, o gama larga de accesorii. Si va vine in ajutor de aceasta data Peugeot Boutique.

Incepand cu acest moment, veti face parte din aceeasi familie - FAMILIA PEUGEOT - si vom fi mereu alaturi, pentru ca automobilul sa ramana intotdeauna o placere.

Pentru a fi siguri ca acest lucru va ramane valabil cat mai mult timp, departamentele care ofera servicii post vanzare sunt mereu la dispozitia dumneavoastra. 
Dispunem de un service auto pe o suprafata de 800 mp, impartit in patru sectiuni :

  • Atelierul MECANICA
  • Linia de INSPECTIE TEHNICA, moderna si performanta
  • Atelierul CAROSERIE, care ofera servicii de tinichigerie, vopsitorie si cosmetica auto
  • PEUGEOT RAPIDE, dedicat exclusiv interventiilor de scurta durata si fara programare.

Iar pentru momentele de asteptare a finalizarii unei reparatii, am creat pentru clientii nostri spatii la fel de primitoare: forumul (barul) de la etaj, dotat cu un punct de consultare internet, si continuat cu o terasa, un loc placut in care se poate servi o cafea sau un suc.

Prin toate acestea, noi, si prin noi Automobiles Peugeot, am dorit ca orice client sa revina cu placere in « Casa Leilor » de fiecare data.

Informaţii de contact

0256 303 000

Calea Lugojului, Nr. 28, Ghiroda

Detalii contact